Це цілком могло б бути м'ятне ті, м'ятне ра (хм, ні :), м'ятне мі, бо від тірамісу в цьому десерті лишився максимум один склад і настрій. Тірамісу, скажу вам страшну річ, я не те щоб дуже люблю, канонічно-правильний дуже жирний для мене. А ось це - саме те, що треба, особливо, якщо крем сир легкий (беру ашанські кілограмові їхні фірмові).

Збити міксером сир, пудру, краплю есенції, нарізати кожен "пальчик" савоярді на 3 частини, і напакувати в склянки разом з кремом, не забуваючи полити кожен шматочок півложкою міцної кави (багато не лийте, попливе все), притрусити какао. Насправді, десерт - непахане поле для варіацій, складати його можна в будь-які форми, есенції додавати будь які, поливати не лише кавою, а й ароматизованими чаями, посипати корицею, прикрашати листочками м'яти чи шоколадними кульками, тобто - під настрій.
Немає коментарів :
Дописати коментар