Чудовий крок ліворуч від стандартних пластівців-тостів-омлетів. Пиріг-гранола з персиків (насправді, основою можуть бути будь-які фрукти).
Персики/яблука/груші/чоговамзабажається - скільки захочеться, але бажано, багато (моя форма 25х14, засипана скибочками персиків на 3/4) і далі варіюємо залежно від кількості фруктів:
2-3 ст.л. лимонного соку
3-4 ст.л. цукру
1-2 ст.л крохмалю
1-2 ч.л. кориці
дрібка солі
на "кришку":
100 г масла
80 г меду
200 г вівсяних пластівців чи суміші
опціонально - горішки, кокосова стружка, півчашки соку і т.д.
Розігрійте піч до 180С. Наріжте скибочками фрукти, полійте лимонним соком, пересипте цукром, крохмалем, корицею і перемішайте. Викладіть у форму. У сотейнику розтопіть масло і мед, додайте пластівці, горішки, все що є, викладіть суміш на фрукти. Накрийте фольгою і запікайте 30 хвилин, потім зніміть фольгу і допечіть ще 10-15 хвилин до гарнрої золотавої скоринки. Чудовий і поживний снідінок, який можна їсти холодним і розігрітим, просто так чи з ложкою йогурта.
About Lana Svitankova
Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew
На платформі Blogger.
Немає коментарів :
Дописати коментар