Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Персикові снідання



By   Lana Svitankova      23:30      Мітки: , ,  
Чудовий крок ліворуч від стандартних пластівців-тостів-омлетів. Пиріг-гранола з персиків (насправді, основою можуть бути будь-які фрукти). PeachGranola
Персики/яблука/груші/чоговамзабажається - скільки захочеться, але бажано, багато (моя форма 25х14, засипана скибочками персиків на 3/4) і далі варіюємо залежно від кількості фруктів: 2-3 ст.л. лимонного соку 3-4 ст.л. цукру 1-2 ст.л крохмалю 1-2 ч.л. кориці дрібка солі на "кришку": 100 г масла 80 г меду 200 г вівсяних пластівців чи суміші опціонально - горішки, кокосова стружка, півчашки соку і т.д. Розігрійте піч до 180С. Наріжте скибочками фрукти, полійте лимонним соком, пересипте цукром, крохмалем, корицею і перемішайте. Викладіть у форму. У сотейнику розтопіть масло і мед, додайте пластівці, горішки, все що є, викладіть суміш на фрукти. Накрийте фольгою і запікайте 30 хвилин, потім зніміть фольгу і допечіть ще 10-15 хвилин до гарнрої золотавої скоринки. Чудовий і поживний снідінок, який можна їсти холодним і розігрітим, просто так чи з ложкою йогурта.

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

Немає коментарів :

Дописати коментар

На платформі Blogger.