неділя, 17 січня 2016 р.

Бананово-розмаринове морозиво

Взагалі все почалося з пива, в яке, як сказали, поклали мандарини і ялинки :) Заховали новий рік у ЦКТ, коротше. Ну як було не зажадати такого? Але його можна не лише пити, але й їсти, новорічна варіація морозива. Тільки не кажіть, що ви не їсте морозива взимку, не повірю.
Взагалі, треба зібрати в окремий тег мабуть рецепти їдла з пивом, особливо локальним, адже, дякувати всім богам врожаю, бродіння, впертості і розуму, тепер є з чим гратися нарешті. В Україні нарешті варять, і варять добре. Поки що тег не надто широкий, але для початку зійде - cook-beer

bananascream
Мандарини, ялинки, розмарин - все як я люблю.
Спочатку варимо основу - інструкції отуто. Три-чотири гілочки розмарина виварюємо у 120 г цукру і 100 мл води в більш-менш тягучий золотавого кольору сироп, зціджуємо, даємо вистигнути. У сиропі пюруємо два стиглі банани, змішуємо пюре, підготований заздалегідь крем-основу, дрібно-дрібно посічені листочки однієї ілочки свіжого розмарину, 60-80 мл Lisopylka Christmas Saison і в морозивницю згідно інструкції. Все. Подавати самостійно, або з нарізаними скбочками мандаринів.

bananascream1 bananascream2

2 коментарі: