Основна фішка - соус. Його можна приготувати і заздалегідь. Міри американські (ще б пак):
1 чашка бальзамічного оцту (28 грн пляшка ашанівського)
1/3 чашки коричневого цукру
3/4 пляшки кетчупа (ми брали Хайнц)
1 столова ложка діжонської гірчиці
1/2 чайні ложки солі
1/2 часничного порошку
чорний перець
Змішати все і виварювати на повільному вогні до загустіння (вивариться приблизно на 1/3 за 15-20 хвилин). Все! Куряче філе насадити на шампури, змастити соусом і смажити на вуглях, періодично перевертаючи і змащуючи. Подавати з бажаним гарніром і соусом. Це просто фантастично смачно. Наступного разу спробуємо посмажити на сковорідці, соусу з цих вихідних кількостей вистачить ще рази на 3.
Немає коментарів:
Дописати коментар