200 г борошна
1 ч.л. розпушувача
1/2 ч.л. солі
100 г цукру
115 г масла
2 великих яйця
цедра двох лимонів
сік одного лимону
150 г перетертого через сито сиру чи мякого сиру (я брала фромаж ашанівський)
2 ст.л. маку
У мисці змішайте просіяне борошно, рпозпушувач і сіль. Масло кімнатної температури збити, додати цукор і продовжувати збивати, по одному ввести яйця, додати цедру, лимонний сік (якщо робите глазур, лишіть 2 ложки), сир. Додайте борошно, останнім - мак. Добре розмішати. Випікати при 180С 50-60 хв у вистеленій кухарським папером формі, допоки трісочка не виходитиме сухою. З цукрової пудри і лимонного соку можна зварити глазу і прикрасити нею і пелюсками мигдалю. Під каву - дуже і дуже.
Немає коментарів:
Дописати коментар