Останнім часом я не натішуся тому, що всяке смачне пиво ллють у банку, і дивуюся стереотипному її сприйняттю: мовляв, банка, це тільки якийсь масмаркет нудний.
Банка - це ідеальний контейнер для пива, захищений від світла, легкий, піддається переробці, а коли йдеться про взяти пива з собою кудись на природу, то це ідеальний варіант. Охолодити в річці чи ручаї буквально 5 хвилин, цінна вага наплічника не страждає, менше шансів побити при падінні, зіжмакати і сховати у бічну кишеню, щоб забрати з собою назад. І-де-аль-но.
Так, є певне невдоволення вмістом ВРА у внутрішньому покритті банки, але ми, здається, чеків касових мацаємо більше, ніж споживаємо його з пивом. Ще не до кінця ясно, що там з нестандартним пивом - супер-міцним чи кисляками кислючними Тому я всіляко підтримую баночні ініціативи по світу, і в Україні зокрема.
Тому геть упередження до банок! А всередині трошки гір, куди дуже файно з банками ходити. До речі, ми завжди ласуємо уже дорогою назад, коли очевидно, що ніяких ризикованих спусків чи підйомів не буде, адже координація рухів у цьому випадку дуже важлива і краще не ризикувати з алкоголем. Або беремо хорошу неалко банку. Так, хороше неалко пиво існує)