Жертвою сьогоднішніх експериментів став "Вершковий" від "Клуб сиру". Зізнаюся чесно, сири такого типу я не любила ніколи, щільний, з дрібними і хаотично розкиданими вічками довільної форми, пружний, дивно-пластиліновий на укус, з легкою гірчинкою, такий, який одразу асоціюється із закусками на шпажках шматочок мняса + оливка + сир з минульщини. Але чомусь саме ці сири так добре топити, при чому топити в якійсь їжі, божезбав у фондю, і бажано великим шматочком, щоби гарно тягнувся. Саме тому кубики вершкового склали компанію стілтону у пирозі-рагу (ок, можна будь-який сир з пліснявою, насправді узяти).
Дуже люблю такі пироги, вони смачні, цікаві, незанудні, а головне - рагу можна зробити напередодні, а змішати з сиром, викласти у форму, накрити пісочним тістом згори і запекти 20-30 хвилин уже перед подачею. Приблизний рецепт пирога можна подивитися отут. Ну і
Немає коментарів:
Дописати коментар