неділя, 30 серпня 2015 р.

Персикові загортанки

Здається, я колись уже про це писала, але сил нема, як це красиво. І смачно. І швидко. І мінімум рухів. Якщо я знаю, що на голову впадуть гості, а часу - півгодини до, і катастрофічно нема настрою щось виготовувати, то вірний залізний двоколесний кінь несе мене в найближчий супермаркет по бекон і сир, а персики тільки обірвати.


peach_pie



Сир: раптово - "Рокфор" Добряна, для таких запікальних штук дуже непогано
Бекон: якийсь тонкими смужками уже нарізаний, угорський, здається
Персики: персикове дерево у дворі
Посуд: Campo i Fiori

Розрізати персики навпіл, вийняти кісточку, замість неї покласти шматочок пліснявого сиру, поперчити, загорнути в смужку бекона і запікати 15 хвилин (або поки бекон не почне запаморочливо пахнути, набуде характерного вигляду засмаженого і буде всіляко вабити до себе) в піч на 180С, а ще краще - під гриль. І все. Соковиті персики, розплавлений тягучий сир, хрусткий бекон-ом-но-ном.

Подавати з гірчицею, соусами, листочками салату чи просто так. Під холодне сухе біле, сидр, лимонади чи просто так. Чи просто так. І цього вистачить, повірте.


peach_pie1

Немає коментарів:

Дописати коментар