Сир: раптово - "Рокфор" Добряна, для таких запікальних штук дуже непогано
Бекон: якийсь тонкими смужками уже нарізаний, угорський, здається
Персики: персикове дерево у дворіПосуд: Campo i Fiori
Розрізати персики навпіл, вийняти кісточку, замість неї покласти шматочок пліснявого сиру, поперчити, загорнути в смужку бекона і запікати 15 хвилин (або поки бекон не почне запаморочливо пахнути, набуде характерного вигляду засмаженого і буде всіляко вабити до себе) в піч на 180С, а ще краще - під гриль. І все. Соковиті персики, розплавлений тягучий сир, хрусткий бекон-ом-но-ном.
Подавати з гірчицею, соусами, листочками салату чи просто так. Під холодне сухе біле, сидр, лимонади чи просто так. Чи просто так. І цього вистачить, повірте.
Немає коментарів:
Дописати коментар