Збити міксером сир, пудру, краплю есенції, нарізати кожен "пальчик" савоярді на 3 частини, і напакувати в склянки разом з кремом, не забуваючи полити кожен шматочок півложкою міцної кави (багато не лийте, попливе все), притрусити какао. Насправді, десерт - непахане поле для варіацій, складати його можна в будь-які форми, есенції додавати будь які, поливати не лише кавою, а й ароматизованими чаями, посипати корицею, прикрашати листочками м'яти чи шоколадними кульками, тобто - під настрій.
середа, 9 квітня 2014 р.
М'ятне Су
Збити міксером сир, пудру, краплю есенції, нарізати кожен "пальчик" савоярді на 3 частини, і напакувати в склянки разом з кремом, не забуваючи полити кожен шматочок півложкою міцної кави (багато не лийте, попливе все), притрусити какао. Насправді, десерт - непахане поле для варіацій, складати його можна в будь-які форми, есенції додавати будь які, поливати не лише кавою, а й ароматизованими чаями, посипати корицею, прикрашати листочками м'яти чи шоколадними кульками, тобто - під настрій.
Немає коментарів:
Дописати коментар