пʼятниця, 3 серпня 2012 р.
Бергшлосс
Днями скуштували продукцію пивзаводу Рівень .
Бергшлосс світлий
Пиво „Бергшлосс" назване так на честь перших власників заводу - акціонерного товариства „Бергшлосс". За довгий час існування заводу проходило багато змін в його структурі, але незважаючи на це пиво рівненського пивзаводу „Рівень" чи не єдине в Україні залишалось живе і це дало йому можливість отримати срібну нагороду на Міжнародному професійному конкурсі пива в 2000 році.
Склад: солод, рис, цукор білий, мед натуральний, хміль, вода
Вміст спирту не менше 6,5%
Густина 14,5%
Бергшлосс чорний
Темне пиво, що має приємний смак добре просмажених хлібних шматочків і при цьому не втрачає своєї характерної гіркоти.
Склад: солод, цукор білий, хміль, вода.
Вміст спирту не менше 4,5%
Густина 13%
Насправді, сміливі заяви про "чи не єдине живе" якось одразу справляють враження вихваляння на порожньому місці. І заявлений в складі цукор відчутний на смак, до речі. У чорному - не так сильно, там більше гіркуватий хлібний смак добре просмаженого солоду, а от світле, яке навіть за кольором не схоже на стандартні світлі сорти пива (більше нагадує елі), відверто солодке. До того ж, дивно, але темне має менший вміст алкоголю, я чогось звикла, що воно якось навпаки, але то діла не робить насправді.
Тим не менш, чорне - цілком гідний представник вітчизняної продукції, питимемо із задоволенням. "Гостинний двір" Подолу мені подобається більше, він м'якший, але "Бергшлосс" - трохи "гостріший" на смак, хороший варіант для урізноманітнення.
Немає коментарів:
Дописати коментар