понеділок, 10 серпня 2015 р.

Чаї зимові

Окрім кількох кілограмів песто, які поїхали жити в морозилку до зими, мою уяву хвилюють чаї зі смаком літа, які гарно буде пити холодними сірими зимовими вечорами (та й ранками і днями, чого вже).
Я вже насушила м'яти, липи, днями їду в ліс по листя дикої малини. Що ще порадите насушити і де то брати?
  herbal2
herbal1

6 коментарів:

  1. Чебрець. Як на мене, то це мастхев для чаю.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Треба пошукати на ринках, дякую. Бо дикого де взяти, точно не знаю.

      Видалити
  2. А ми малину сушимо, зрізаючи верхівки прутиків разом із ягодами та листям. Так само польові суниці. Так ще більш ароматніше виходить:) і головне, це все добро можна сушити просто на балконі, ягоди сушаться чудово у таку спеку.
    а ще заготовляю плоди чорної горобини, смородини, ірги, червоні порічки... листя смородини та вишень, мелісу... Доречі, якщо треба меліси, можу вислати поштою:) в мене вона розмножилась як бур'ян, косити можна:))))
    P.S. давно читаю Ваш блог. Ви надихаєте:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Полізла дивитися, що таке ірга - щодня нові відкриття:)
      Пс. рада, що подобається

      Видалити