пʼятниця, 30 січня 2015 р.

Мариновані яйця

quaileggs1


Прекрасна закуска окремо, чудовий додаток до салатів, до локшини на азійські теми, і взагалі, до чого забажаєте.
1 упаковку перепелиних яєць (24 шт.) відварити (я складаю в каструльку з теплою водою, доводжу до кипіння, вимикаю вогонь, накриваю кришкою і даю постояти 3 хвилини, потім зливаю воду). Очистити і скласти у якусь баночку. Туди ж покласти кілька кружалець імбирного кореня, паличку кориці, два листочки лавру. Залежно від банки, в яку ви складатимете яйця (у мене маленька півлітрова і як раз вистачає), знадобиться маринад, а саме: 100 мл соєвого соуса, 100 мл. хереса, 1 ч.л. цукру, 1 ч.л. оцту. Довести маринад до кипіння, залити ним яйця, закрити кришкою, дати вистигнути і в холодильник, хоча б добу промаринуватися.

quaileggs

Немає коментарів:

Дописати коментар