300г борошна
140г м"якого масла
330г цукру
260г домашнього сиру
3 яйця заздалегідь витягнутих з холодильника
1 ч.л. розпушувача
Починаємо з того, що блендером робимо з сиру однорідну пасту або перетираємо його через сито. Далі збиваємо цукор із маслом. Я вас прошу, розімніть спочатку їх лопаткою, щоб хоч якось змішати, бо з таким співвідношенням кількості масла і цукру вам забезпечено веселе збирання його по всій кухні (і не кажіть потім, що я вас не попереджала). Однорідності ви від цієї суміші не доб"єтеся, вона буде грудочками, тому не лякайтеся. Додайте сир у масляно цукрову суміш і вже тепер збивайте далі до однорідності. Вбийте по одному яйця. Всипте просіяне борошно і розпушувач. У змащену чи прокладену папером для випічки форму викладаємо тісто і печемо 40 хв. при 180С.
Немає коментарів:
Дописати коментар